Yanmars indenbordsmotor 3JH40 vinder innovationspris

Verdens mindste “common rail” indenbords dieselmotor vandt en pris ved dette års Internationale bådshow I Miami. Yanmars 3JH40 blev anerkendt som en af de mest banebrydende nye marine produkter da den løb med prisen ”Progressive Insurance innovation award” i kategorien indenbordsmotorer ved Miami International Boat Show. Dommerkomiteen fremhævede hvordan den seneste tilføjelse til Yanmar familiens CR dieselmotorer ”bringer avanceret teknologi og mere effektivitet til mindre både”.

YANMAR receives the Innovation AwardYANMAR booth at 2018 Miami boat showRelateret billedePress event at YANMAR booth

Over 62 produkter, fordelt på 19 kategorier, konkurrerede i dette års innovationspris program.  Ud af disse blev 19 vindere udvalgt. Motoren der både er støjsvag og har et minimalt brændstofforbrug overgår mange af sine konkurrenter på markedet. Den vandkølede 4-takts motor er den ideelle løsning for både sejlbåde, yachts, mindre motorbåde og katamaraner.

Læs mere om motoren lige her.

Den nye Dtorque 111
PREVIOUS POST
Yanmars indenbordsmotor 3JH40 vinder innovationspris
Næste indlæg